Liput ja hinnat


KERTALIPUT

Aikuiset 6 €
Lapset (alle 18-vuotiaat) 3 €
Opiskelijat, varusmiehet, eläkeläiset, työttömät 4 €
Alennukseen oikeuttava kortti näytettävä saapuessa. Työttömien alennuksen saadakseen asiakkaan tulee tulostaa ajantasainen todistus (korkeintaan 1 kk:n ikäinen) työnhaun voimassaolosta TE-toimiston Oma asiointi -verkkopalvelusta ja näyttää se lipunmyynnissä. Jos sinulla ei ole tulostinta, voit tulostaa todistuksen TE-toimistossa.

Jääpuiston lippu on voimassa koko päivän. Jääpuistossa voit maksaa Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä.

SARJALIPUT (10 kertaa)

Sarjalippu aikuiset 50 €
Sarjalippu lapset 25 €
Sarjalippu alennusryhmät 30 €

LAHJAKORTTI

Anna lahjaksi luistelun riemua! Lahjakortit myynnissä Jääpuiston lipunmyynnissä.

TALVIPÄIVÄ HELSINGISSÄ -YHTEISLIPPU

Yhteislipulla kertapääsy Jääpuistoon ja Allas Sea Pool -merikylpylään.

Aikuiset 17 €
Lapset 8 €

Myynnissä Jääpuiston ja Allas Sea Poolin lipunmyyntipisteissä sekä Altaan verkkokaupassa. Lippua ei tarvitse käyttää saman päivän aikana.


LUISTINVUOKRAUS

Luistinvuokra 6 €

Vuokraluistinten koot
Kaunoluistimet: 28-41
Hokkarit: 27-48
Miniluistelijoille yksittäisiä pareja: 23,5 & 25,5 & 26
Huom! Jääpuisto ei varaa luistimia etukäteen!


JÄÄPUISTON LUISTELUOPETUS

Luisteluopetus 60 min 50 €
Luisteluopetus 30 min 30 €

Ryhmätuntien hinta sovitaan tapauskohtaisesti riippuen osallistujien lukumäärästä. Varaukset on tehtävä mielellään viikko ennen toivottua ajankohtaa.

Tuntikuvaukset

Tasoja on kolme: alkeet, keskitaso ja edistyneet.
Tunteja voidaan myös räätälöidä luistelijan oman mielen mukaan.

Esimerkkejä tuntien sisällöistä tasoittain:

Alkeet: ankkakävely, puuliuku, kaatumis- ja jarruttamisharjoituksia, tasajalkahyppyjä, piruetin alkeet
Keskitaso: peruspotkut, piparit, kukkoliuku, prinsessa-/prinssiliuku, taaksepäinluistelu, tasajalkahypyt vauhdissa, piruetti
Edistyneet: sirklaus, varsahyppy, valssihyppy, kukkopiruetti, erilaisia liukuja

Hinta sisältää pääsymaksun jäälle. Luistinvuokra ei kuulu hintaan.

Kerro viestissä toiveajankohta (Jääpuiston aukioloajat) sekä hieman omasta luistelukokemuksestasi ja toiveistasi tunnin suhteen. Saat tehdystä tuntivarauksesta erillisen vahvistusviestin.


ALPPICURLING

Alppicurling-välinevuokra 35 € / tunti.

Alppicurling eli jääkolkka on hauska curlingista kehitetty jääpeli, joka muistuttaa säännöiltään petankkia. Peliä pelataan kahden max 6 henkisen joukkueen välillä tai yksilökisailuna. Jääpuistossa on kahdet jääkolkkavälineet, joten pelaaminen onnistuu 24 henkisiin ryhmiin asti.

Peliä on mahdollista pelata Jääpuistossa arkisin sekä launtai-iltaisin klo 20 jälkeen. Vuokraus on sovittava 24 h etukäteen. Pelin vuokrauksesta lähetetään erillinen vahvistusviesti.


TAVAROIDEN SÄILYTYS

Jääpuistossa on rajallisesti säilytystilaa, tavaroiden jättö pukukoppiin omalla vastuulla! Naapurissamme Rautatieasemalla on lukollisia kaappeja suurempien tavaroiden säilytystä varten.

Viikon tapahtumat

Siirry kalenteriin

Liity Jääpuiston jäseneksi – saat etuja!

Oletko kiinnostunut teatterista, musiikista, kuvataiteesta, keskusteluista ja ajankohtaisista ilmiöistä? Korjaamolaisia yhdistää halu iloita kaupungista ja kulttuurista – ja löytää uusia juttuja. Liity sinäkin meihin!

Liity korjaamolaiseksi

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje