Oma tapahtuma Jääpuistossa

Asiakastilaisuudet, pikkujoulut, tyhy-päivät, polttarit, syntymäpäivät tai lasten kutsut – Jääpuistossa järjestät niin pienen kuin suuren tilaisuuden mahdollisimman vaivattomasti. Kokonaisuuteen on mahdollisuus sisällyttää luistinvuokraus, ohjelmapalvelut, tapahtumakoordinaatio sekä tarjoilut (kahvilassa A-oikeudet). Pienelle porukalle voit varata myös alppicurlingia tai luisteluopetusta Jääpuiston normaaleina aukioloaikoina. Tiedustelut ja varaukset: mia.hyvarinen@korjaamo.fi, Mia Hyvärinen, Jääpuiston vastaava tuottaja

Ota yhteyttä
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Teksti

Jääpuisto ja Töölö Urban tarvitsevat henkilötietojasi ja lupasi ottaa sinuun yhteyttä vastatakseen yhteydenottoosi. Voit koska tahansa muuttaa viestintäasetuksiasi, josta löydät lisätietoja rekisteriselosteestamme. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja ottaa sinuun yhteyttä.

Ideoita

Valitse näistä tai ehdota meille mitä toivoisit tapahtumaltasi

Talviurheilupäivä keskellä Helsinkiä

Vietä hauska talviurheilupäivä Jääpuistossa! Luistelua, alppicurling-turnaus, luistelutyöpaja tai jäähaasterata. Aktiviteetit on räätälöitävissä ryhmän koon ja toiveiden mukaisesti! Esimerkkejä vaihtoehdoista:

Talviurheilupäivä Jääpuistossa 42 € / hlö

 • Luisteluliput
 • Alppicurling-välineet
 • Ohjaajan vetämään luistelutekniikkaopetusta tai jäähaasterataa (1 h)
 • Korvapuusti tai munkki & kahvi/tee/lämmin mehu Jääpuiston kahvilassa

Alppicurling-pelivälineet omatoimisesti pelataten:

 • 1 rata (3-12 hlö) 35 € / h
 • 2 rataa 12-24 hlö 70 € / h

Pääsyliput eivät sisälly pelin hintaan (á 6 € aikuinen)

Luisteluohjaaja vetämään ryhmille luistelutekniikan opetusta. Hinta ryhmäkoon ja opetussession pituuden mukaan.

Hinnat sisältävät alv:n.

Jäätävät polttarit Jääpuistossa

Ikimuistoiset talvipolttarit luistimet jalassa!

Polttaripaketti 35 € / hlö

 • Luisteluliput ja luistinvuokrat
 • Alkumalja Jääpuiston kahvilassa (kuohuviini, terästetty lämmin juoma tai alkoholiton vaihtoehto)
 • Ohjaaja vetämään koko ryhmälle luistelutekniikan opetusta sekä hauska haasterata tulevalle morsiammelle tai sulhaselle (45 min)
 • Kahvi/tee/lämmin mehu & korvapuusti/munkki Jääpuiston kahvilassa

Riemukkaat lastenkutsut Jääpuistossa!

Synttärit, nimipäivät, talvikekkerit… vietä riehakas ja liikunnallinen päivä luistellen ja herkkuja nauttien!

Lastenjuhlapaketti 25 € / hlö (kesto 2 h)

 • Luistelulipun, luistinvuokran ja kypärän
 • Ohjaajan leikittämässä lapsia jäällä
 • Katettu juhlapöytä terassilla tai sisällä kahvilassa. Tarjoilut sisältävät mehun ja korvapuustin/munkin tai suolaisen vaihtoehdon. Lisätarjoiluja on mahdollista tilata erikseen.

Lastenjuhlia on mahdollista järjestää Jääpuistossa arkisin sekä viikonloppuaamuisin (aloitus viimeistään klo 10.30). Ryhmäkoot min. 5 hlö ja max. 14 hlö.

Innokas varaamaan tapahtumapaketin, koko jääpuiston käyttöösi tai ilmottautumaan henkilökohtaiseen koulutussessioon? Otathan yhteyttä meihin saman tien!

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje